Doggypop!

Vi fikk en oppgave der vi skulle ta i bruk en ny teknikk vi hadde lært i Photoshop. Teknikken var å lage bobler. Disse boblene skulle være med i et reklame medium. Eks: Plakat, Visitkort, CD cover etc. Jeg valgte å lage en plakat til en ny type kjærlighet. Jeg valgte å ha kjærligheten midtstilt får å holde en hvis balanse i bildet. Teksten er veldig tegnseriere lik, og kan lett appelere til barn. Navnet på kjærligheten og slagordet er større en tillegsinformasjon. Kjærligheten er også rød, for å gi følelsen av søt og god, men også skaper oppmerksomhet. 

Jeg personlig syntes sammensetningen av plakaten var dårlig. Det er en svak side, ved meg, men da har jeg et forbedringspotensiale! Oppgaven i seg selv var ikke spesielt spennede, men en basic oppgave man må ha en gang i blant.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MaxMK

MaxMK

17, Ringerike

Jeg heter Max og går på Medie og Kommunikasjon på VG2! På fritiden driver jeg med Spill, Video Redigering, Manus Skriving og ikke så særlig mye mer. Jeg er også en såkalt Geek eller Nerd. (Jeg fortrekker ordet Hybrid)

Kategorier

Arkiv

hits