Habitus Oppgave!

 

Vi fikk en oppgave  der vi skulle utnytte vår personlige Habitus. Habitus er et arkiv med våre personlige erfaringer. Eksempel på Habitus er hvis du der en noen med floss hatt og skjegg, så tenker noen på Abraham Lincoln, mens noen tenker på en mann med hatt og skjegg. De som vet at det er Abraham Lincoln, har da fått en personlig erfaring om Abraham Lincoln, mens andre har ikke. Dette er et eksempel på Habitus.

Vi skulle ta 3 bilder og de skulle inneholde vår personlige Habitus. Vi hadde en og en halv uke på å bli ferdig med oppgaven. Vi måtte først lage 3 grovskisser og en fin skisse, per ide. Jeg valgte at alle bildene mine skulle være fra Film eller TV verdenen. VI måtte få godkjent bildene før vi skulle ta bildene. Når vi hadde tatt bildene kunen vi redigere på lys, kontrast og farge balanse. Når de var fardig redigert, skulle de settes inn i en enkel mappe i InDesign. Når det var gjort skulle de printes ut og leveres. 

Oppgaven var spennende og fikk oss til å tenke litt annerledes en vanlig. Det var litt mye jobb med skisser, siden jeg er litt pirkete, så jeg hadde mange ideer. Jeg føler at jeg begynte litt sent med bildene, men gikk bra alt i alt. Bildene i seg selv var ikke kunsterisk bra, men for fram budskapet. Jeg syntes selv at jeg kunne bli bedre på å ta bilder, så jeg får begynne å øve litt mer! Skissene og ideene mine syntes jeg var bra, men overtenkte mange av dem veldig.

 

Første bilde er basert på Forrest Gump.

 

Andre bilde er basert på Ace Ventura: Pet Detective.

 

Tredje bilde er basert på Breaking Bad.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MaxMK

MaxMK

17, Ringerike

Jeg heter Max og går på Medie og Kommunikasjon på VG2! På fritiden driver jeg med Spill, Video Redigering, Manus Skriving og ikke så særlig mye mer. Jeg er også en såkalt Geek eller Nerd. (Jeg fortrekker ordet Hybrid)

Kategorier

Arkiv

hits