CD-Cover!

Vi fikk en oppgave der vi skulle lage et CD cover med åtte sanger og alt skal være egenprodusert.

 

Cover bildet er inspirert av House M.D. med Hugh Laurie. Ved at personen på bilde har på seg lignede klær og har den symbolske stokken til House.

 

  • Oppgaven:

            Forside skal innehold: Foto, tittel på CD, nanv på artist/gruppe.

            Bakside skal inneholde: Foto, navn på minimum 8 spor.

            Kun egne fotografier som skal si noe om tittelen på CD´n.

            Du kan velge en kjent artist ev. skape en "ny" artist.


Bildet består av totalt fire bildet som har blitt redigert sammen til et. 2 av bildene er på lang lukker som for personene på bildet til å bli dratt ut. Himmelen er et eget bilde, og personen er også et. Tittelen på albumet er "My Last Resort". Ikke noe særlig grunn til navnet, men syntes at det passet med hele House konsptet. (Jeg har ikke kommet på noe navn på artisten/gruppen, men har enda litt tid til å tenke på det)

Teksten er plassert i midten og øverst i det gylnesnitt. Personen er i plassert i midten, men stokken og holdningen til personenn lener seg på høyre siden. Treet kommer gått fra i bildet og er plassert i det gyldnesnitt. Hustakene i bildet har diagonaler og en horisontal linje. Diagonalene skaper en spenning og dytter perspektivet inn mot midten av bildet. Horisontalen skaper en fin balanse i bildet og veien skaper en fin følesle av dybde i bildet.

Baksiden er en grafisk tegning av et skjelett og teksten er navnet på sangene. Sangene er ikke nummeret som kan bli et problemet. Det er fortsatt en mulighet på at jeg må forandre baksiden i forhold til oppgaven. Baksiden er basert på holdningen til personen på framsiden.

Alt i alt var oppgaven veldig god og interssant. Jeg syntes oppgaven gikk veldig bra, og jeg ser fram til neste!

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MaxMK

MaxMK

17, Ringerike

Jeg heter Max og går på Medie og Kommunikasjon på VG2! På fritiden driver jeg med Spill, Video Redigering, Manus Skriving og ikke så særlig mye mer. Jeg er også en såkalt Geek eller Nerd. (Jeg fortrekker ordet Hybrid)

Kategorier

Arkiv

hits